Inschrijving - Zwemclub Residentie

Hoofdmenu:

Inschrijving nieuwe leden

Hieronder staat hoe u of uw kind lid kan worden van ZCR.

Leszwemmen bij ZCR kan vanaf een leeftijd van 5 jaar !

Inschrijven voor leszwemmen en aquarobics

Per 1 december 2016: inschrijven Online: link

Het verschuldigde inschrijfgeld en de contributie worden automatisch afgeschreven van uw bankrekening.
Van het secretariaat ontvangt u na inschrijving een bevestiging.
Uw inschrijving is echter pas geactiveerd ná betaling van het inschrijfgeld!

LET OP: U wordt gevraagd alle (medische) aandachtspunten omtrent uw kind te vermelden.
Bij verzwijgen van cruciale informatie, zal directe opzegging van het lidmaatschap plaatsvinden.
Zwemclub Residentie heeft niet de juiste faciliteiten om les te geven aan kinderen met een aandoening/handicap die het normale leven bovengemiddeld beïnvloedt.

Inschrijven voor waterpolo
Om lid te worden van ZCR, kunt u het beste langskomen op een van de trainingsuren, bij voorkeur op dinsdag tussen 18.00 en 19.00 uur in het zwembad Zuiderpark.
U / uw kind kan eerst meedoen aan een aantal trainingen van waterpolo. Daarna kunt u besluiten lid te worden van ZCR.